Curatenie spatii comerciale in Bucuresti si Ilfov

Cuatarea spatiilor comerciale este necesara tuturor spatiilor destinate lucrului cu public, unde se regasesc produse si substante.Curatarea frecventa este necesara pentru evitarea situatiilor neplacute si periculoase sanatatii dumneavoastra si a clientilor.

Prin angajarea unei firme sa se ocupe de curatenia spatiilor comerciale, scapati de grija supravegherii lucrarii, acest lucru intrand exclusiv in sarcina noastra.Astfel pentru reducerea costurilor si al eficientei , noi va punem la dispozitie o analiza/expertiza detaliata a spatiului dumneavoastra, urmand sa va comunicam care sunt serviciile de care aveti nevoie.

Spatiile cu cel mai intens trafic si cu cerinte speciale de igiena – restaurante, gradinite, hoteluri, magazine comerciale,cabinete medicale,etc.

 Servicii complete de curatenie spatii comerciale Bucuresti si Ilfov

Servicii complete de curatenie spatii comerciale Bucuresti si Ilfov

Curatenie spatii comerciale

  • Aspirarea tuturor suprafetelor cu echipamente profesionale;
  • Spalarea tuturor suprafetelor cu solutii profesionale;
  • Curatarea suprafetelor si a accesoriilor din inox , precum si lustruirea acestora cu solutii dedicate profesionale;
  • Curatarea aerisirilor;
  • Curatarea caloriferelor, prizelor, intrerupatoarelor, a corpurilor de iluminat, etc.;
  • Curatarea si spalarea plintelor;

Curatenie spatii comerciale, inseamna intretinerea intr-un mediu placut a spatiului dumneavoastra, precum si siguranta sanatatii angajatior si a clientilor.Va punem la dispozitie curatenie generala ocazionala, sau in urma analizei si in urma identificarii nevoilor dumneavoastra va putem pune la dispozitie personal periodic pentru intretinere.

Interventiile de curatenie se pot efectua atat in timpul programului cat si in afara programului, astfel in functie de nevoile dumneavoastra, noi ne adaptam si va punem la dispozitie o echipa de profesionisti.Programul il agreem cu clientul nostru, incat interventiile noastre sa nu deranjeze personalul sau clientii.